RólunkAlapelveink:

  • Kreativitás
  • Játékosság
  • Elkötelezettség

Filozófiánk:

Mottónk szerint cégünk „Társ az élményekben”, amely tükrözi azt az alapvető szándékunkat, hogy az emberi kapcsolatokat erősítő, tartalmas programokat kínáljunk. Arra törekszünk, hogy minden résztvevő számára különleges élményt nyújtsunk, amit csak úgy érhetünk el, ha ügyfeleinkkel teljes összhangban végezzük munkánkat.

Célkitűzéseink:

  • Ügyfeleink bizalmának megtartása mindig megújuló, változatos programokkal.
  • Munkánk minőségi színvonalának megőrzése.
  • A Játszótárs értékeinek minél szélesebb körben való megismertetése.

Vélemények a munkánkról:

A ::progressive:: reklámügynökség közel 10 éve dolgozik folyamatosan a Játszótárs csapatával. Az együttműködésünk során mindig magas színvonalon, megbízhatóan, pontosan, és igen kreatívan végezték munkájukat. Kommunikációs készségük, hozzáállásuk munkakapcsolatunk során minden tekintetben kielégítette igényeinket.

A csapatépítések során átélt élmények az ügynökség összes munkatársa számára maradandó emlék marad, mind egyéni, mind pedig csapat szinten. A helyszínválasztás az évszak és a csapatlétszám függvényében alkalomról alkalomra változott, a nyugodt erdei réttől a rendezvénytermen át a Budapesti forgatagig sok helyen megfordultunk. A játékos feladatok/feladványok minden esetben egyedi megoldások voltak, a helyszínnek, a mindenkori igényeinknek illetve céljainknak megfelelően. Külön említésre méltó, hogy bár a vezetői célok részünkről sok esetben hasonlóak, vagy ugyanazok voltak, a kiötölt játékosságok minden esetben különböztek, így a kalandok nemhogy nem váltak unalmassá, hanem még külön izgalmat is jelent az egész csapat számára, hogy a következő „kirándulás” vajon milyen meglepetéseket tartogat számunkra.

A csapatépítések szervezése és lebonyolítása – akár vidéki, akár budapesti helyszínen – professzionális módon zajlott, az odautazástól a hazatérésig hibátlanul működött a gépezet.

A lényeg azonban az eredmény: e csapatépítéseknek hála 25 fős csapatunk lassan kezd hasonlítani egy nagy baráti munkaközösségre. Ennek eredményeképpen munkafolyamataink hatékonysága növekedett, a ::progressive:: versenyképessége tovább nőtt.

Összefoglalva tehát szakmai kompetenciájukat számos sikeresen lebonyolított csapatépítő túra támasztja alá – amennyiben csapatépítésről van szó, a jövőben is őket választjuk majd.


dr. Buzási Bence
Kreatívigazgató - ::progressive:: reklámügynökség


 

Péterékkel régóta tartó együttműködés köt össze minket. Áruházi marketing vezetőként egy megbízható, alkalmazkodó, rendezvényeink sikerét sokszor ötleteikkel, kreativitásukkal is növelő cégként ismertem meg a Játszótársakat. Rugalmas és felelősségteljes megközelítésük révén nagyon sok helyzetben bízhattam rájuk az áruházi események teljeskörű lebonyolítását, legyen szó Gyereknap, tradicionális svéd ünnep vagy akár egy farsangi kézműves foglalkozás megszervezéséről. Egytől egyig kifogástalanul oldották meg a feladatot. Jó szívvel ajánlom a Játszótársakat!

Árvai Eszter
Áruházvezető - IKEA Budaörs


 

A hűvös idő és a szemerkélő eső ellenére már az első játék után mindenki “felmelegedett”. A “játszótársak” azonnal megtalálták a hangot mindenkivel, korosztályra és pozícióra való tekintet nélkül – még a nagykövet úr is lelkesen mászott négykézláb a földön a kis labdákat gyűjtögetve. A játékok változatosak és nagyon szórakoztatóak voltak – nem is gondoltuk, hogy ennyire összehozzák a csapatot! Köszönjük, hogy megtapasztalhattuk, mi mindenre vagyunk képesek és megismerhettük sok “régi” kolléga “új” arcát!

Némedi Zsuzsa
Kereskedelmi osztály – Brit Nagykövetség


 

Amikor Péter azzal a kéréssel fordult hozzám, hogy írjak referenciát a Játszótársról kicsit kétségbe estem. Mit is írhatnék? Hiszen mindig megbízhatóak, pontosak, az igényeknek megfelelően végzik el a munkájukat. Rendkívül rugalmasak, bármikor számíthatok rájuk, ha gyermekprogramról, vagy akár felnőtteknek szóló játékról van szó. Valahányszor segítséget kérek tőlük mindig biztos lehetek benne, hogy megfelelően fogják elvégezni a munkájukat. Az IKEA 2003 óta dolgozik együtt a Játszótárssal. Nem véletlen, hogy évek óra ezt a kis csapatot hívjuk, ha gyermekprogramról van szó. Legyen szó akár Mikulásról, vagy egy svéd vikingről, semmitől nem riadnak vissza, nincs számukra megoldhatatlan feladat! Ötletes megoldásaikkal magukkal ragadják a gyermekeket és szüleiket is. Remélem még sokáig fogunk együttműködni!

Tóth Tímea
Marketing vezető - IKEA Örs vezér tér


 

A Játszótárs által nyújtott programokkal kapcsolatban az érdeklődésemet az egyik kollégám keltette fel. A szekszárdi OBI áruház 1 éves születésnapi rendezvényének a megszervezésével, a 3 napos programsorozat komplex lebonyolításával a Játszótárs csapatát bíztuk meg. A legjobb döntésnek bizonyult! Számos opció közül választhattunk a tervezés időszakában és az igényeinket maximálisan figyelembe vette a Játszótárs a megvalósítás alkalmával: mulattató humorista parádé, gazdag programcsomag a gyerekekért, izgalmas erőpróbák és fejtörők és kisebb - nagyobb meglepetések a velünk együtt ünneplő vásárlóink szórakoztatására. Minden programelem látványos és igényes felszerelések felhasználásával és egy profi csapat asszisztálásában került lebonyolításra. Igényes és felejthetetlen volt! Köszönjük!

Tőczik Levente
Áruházvezető – OBI szekszárdi áruház